logo

om oss

Solskjerming siden 1972

Nytt firma, men med mye kompetanse og lang erfaring fra både utvendig og innvendig solskjerming siden 1972. Som kunde kan du føle deg trygg på at produktene du bestiller er av både topp kvalitet og til en meget god pris.

Vår historie

Ove Manseterbak startet produksjon av utvendig solskjerming hjemme i garasjen på starten av 70-tallet. Det har blitt etablert flere virksomheter, produksjon og fabrikk i både Norge og Polen, utallige besøk på verdens største solskjermingsmesse i Tyskland, aktiv bidragsyter til bransjen i Norge over mange ti-år.

Nå ønsker Ove å tilby sin kompetanse og erfaring til husstander i Østfold som ønsker og trenger solskjerming med god kvalitet til en fornuftig pris.

Etablering av fabrikk i Norge og Polen

Solskjermingsbransjen har utviklet og forandret seg veldig siden 70-tallet. 

I mer enn 50 år har Ove bidratt til nye produkter på markedet, laget patenterte solskjermingsløsninger, etablert virksomheter innen produksjon og utvikling, spesielt innen utvendig solskjerming. Det er ikke mange i Norge med så bred erfaring innen solskjerming som Ove. 

veien videre

Etter et langt liv i solskjermingsbransjen ønsker fortsatt Ove å være med, bidra i bransjen og hjelpe til med at kunder i Østfold får individuell tilpasset og riktig solskjerming, kvalitet og service.

Da Ove var tidlig i 20-årene etablerte han Oma som sitt første firma. Det er dette navnet som nå lever videre i OmaSol.