logo

Innvendig

Innvendig solskjerming

Innvendig

Ved valg av produkter til innvendig solskjerming anbefaler vi alltid å starte med behovet, deretter se på det interiørmessige.

Å bruke ordet «solskjerming» om produkter som lameller, plissegardiner, rullegardiner eller persienner er egentlig ikke helt dekkende, da disse produktene bidrar til så mye mer enn bare å skjerme for sola.

Med enkle grep får du dekorative vinduer som matcher stilen i stua, kjøkkenet eller soverommet.

Meget populært produkt

Plisségardin

Plisségardiner har et klassisk preg med velkjente, skarpe plisserte folder. Gardinen har et elegant uttrykk når den er i bruk og sitter diskré øverst i vinduet når den er trukket opp.

Plisségardiner er det produktet som øker mest i salg blant våre innvendige produkter. Det har vært på sterk fremmarsj i Europa de siste årene, og nå inntar det norske hjem for fullt!

Elegant, stilrent og enkelt

Lamellgardin

Lamellgardiner er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Lamellgardinens videre fortrinn ligger i det store fargeutvalget og tilgjengelige lamell-kvaliteter, men viktigst av alt er hvordan lamellgardiner kan tilpasses de fleste vindusfasonger- og størrelser. 

Innvendige persienner

Persienner

​Tradisjonelle persienner – utallige muligheter!

Velger du våre spesialtilpassede persienner vil du få persienner som holder mål i dobbelt forstand. I tillegg til å skjerme for solen og å hindre innsyn vil bevisst fargevalg kunne heve helhetsinntrykket av interiøret i din bolig eller på din arbeidsplass.

Robust og elegant

Rullegardin

Vi leverer rullegardiner av høy kvalitet i et bredt utvalg av stoffer med forskjellige farger og mønstre.

Stoffene kommer også i forskjellige grader av lystetthet.

Det finnes noen stoffer som er flammehemmende for ekstra sikkerhet til for eksempel barnehager, institusjoner og lignende.

Ta kontakt!
Vi har rask responstid

Nå er det tilbud på 30%